Medewerkers

Manager Wondzorg 

Senior Wetenschappelijk Onderzoeker

MSc Wound Healing and Tissue Repair, Cardiff University 

Dayenne Broos - Broeders

Wondconsulent

 

Wondconsulent 

Graag stel ik me kort aan u voor

Ik ben Lien van Kapel - Spitzers, sinds januari 2016 met veel plezier werkzaam binnen het ECW.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd aan de HBO-V. Vele jaren ben ik werkzaam geweest als (wijk)verpleegkundige in de Bommelerwaard en later binnen de gemeente Geertruidenberg.

In maart 2017 heb ik de opleiding tot wondverpleegkundige afgerond aan de Erasmus academie in Rotterdam. Daar volg ik momenteel de opleiding tot wondconsulent.

Het ondersteunen en begeleiden van kwetsbare mensen in de thuissituatie is een mooi en dankbaar werk. Ook vanuit het ECW ben ik daar mee bezig, zij het meer toegespitst op wonden.

Het hebben van een wond heeft veel invloed op je leven. Graag zoek ik samen met de cliënt naar een behandeling die een spoedige genezing bevordert én die past bij de situatie van hem of haar. Daarbij licht ik toe wat de mogelijke oorzaak van de wond is en wat ik verwacht wat de betreffende behandeling gaat doen.

Een goede samenwerking met andere zorgverleners, zoals (huis)artsen, fysio- en oedeemtherapeuten, bandagisten en orthopedisch schoenmakers en wijkverpleging is van groot belang.

Wondgenezing is een proces waar de cliënt samen met alle zorgverleners aan werkt.

Wondconsulent

 

Wondverpleegkundige 

 

 

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben José Leijten, wondverpleegkundige.
 
Mijn loopbaan ben ik in 1987 gestart als dialyseverpleegkundige waarin ik ruime ervaring heb opgebouwd in het zorgen voor en begeleiden van (chronisch) zieke mensen in hun ziekteproces.
 
Zo’n 10 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de wijkverpleging. En hoe bijzonder is het om mensen in hun eigen leefomgeving te ontmoeten. Het leerde mij over wat wel of niet haalbaar kan zijn en creatief zijn hierin.
 
Van 2008 tot 2011 heb ik een coachopleiding aan de NEM-Academy gevolgd. De hier opgedane kennis en praktische ervaring komen mij steeds van pas in alledag, o.a. in contacten met cliënten, collega’s en andere disciplines.
Binnen mijn werk zet ik dit graag in door een stukje mee op weg te kunnen gaan met mensen wanneer zij uit hun kracht zijn door gezondheidsproblemen.
 
Mijn affiniteit met wondzorg heb ik binnen de wijk ruimer invulling kunnen geven. Vanuit mijn behoefte aan verdieping en uitdaging binnen de wondzorg heb ik de opleiding tot wondverpleegkundige aan Erasmus MC Zorgacademie gevolgd en sinds januari 2017 werk ik met veel enthousiasme en plezier bij het ECW.
 
Als wondverpleegkundige wil ik graag een brug slaan tussen de cliënt met zijn wondzorgvraag en kwaliteit van zorg vanuit een holistische benadering en zoek hierin graag de multidisciplinaire samenwerking op. Het is fijn om te ervaren wanneer dit leidt tot kwalitatief goede (wond)zorg voor de cliënt wat zich uit in wondcure/-care en een tevreden cliënt.
 
Ik verbind - Jij verbindt - Wij zijn verbonden!

Wondverpleegkundige

Wondverpleegkundige

Miriam van Biert

Wondverpleegkundige

Ellen van Oosterhout

Wondverpleegkundige

Wilma van Heusden

Verpleegkundig secretaresse

Ik heb interesse
Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Invalid Input

Deel deze pagina: Linkedin E-mail