Lien van Kapel
E-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overige informatie:

Wondconsulent 


Graag stel ik me kort aan u voor

Ik ben Lien van Kapel - Spitzers, sinds januari 2016 met veel plezier werkzaam binnen het ECW.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd aan de HBO-V. Vele jaren ben ik werkzaam geweest als (wijk)verpleegkundige in de Bommelerwaard en later binnen de gemeente Geertruidenberg.

In maart 2017 heb ik de opleiding tot wondverpleegkundige afgerond aan de Erasmus academie in Rotterdam. Daar volg ik momenteel de opleiding tot wondconsulent.

Het ondersteunen en begeleiden van kwetsbare mensen in de thuissituatie is een mooi en dankbaar werk. Ook vanuit het ECW ben ik daar mee bezig, zij het meer toegespitst op wonden.

Het hebben van een wond heeft veel invloed op je leven. Graag zoek ik samen met de cliënt naar een behandeling die een spoedige genezing bevordert én die past bij de situatie van hem of haar. Daarbij licht ik toe wat de mogelijke oorzaak van de wond is en wat ik verwacht wat de betreffende behandeling gaat doen.

Een goede samenwerking met andere zorgverleners, zoals (huis)artsen, fysio- en oedeemtherapeuten, bandagisten en orthopedisch schoenmakers en wijkverpleging is van groot belang.

Wondgenezing is een proces waar de cliënt samen met alle zorgverleners aan werkt.

Ik heb interesse
Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Invalid Input

Deel deze pagina: Linkedin E-mail