José Leijten
E-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overige informatie:

Wondverpleegkundige 

 


 

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben José Leijten, wondverpleegkundige.
 
Mijn loopbaan ben ik in 1987 gestart als dialyseverpleegkundige waarin ik ruime ervaring heb opgebouwd in het zorgen voor en begeleiden van (chronisch) zieke mensen in hun ziekteproces.
 
Zo’n 10 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de wijkverpleging. En hoe bijzonder is het om mensen in hun eigen leefomgeving te ontmoeten. Het leerde mij over wat wel of niet haalbaar kan zijn en creatief zijn hierin.
 
Van 2008 tot 2011 heb ik een coachopleiding aan de NEM-Academy gevolgd. De hier opgedane kennis en praktische ervaring komen mij steeds van pas in alledag, o.a. in contacten met cliënten, collega’s en andere disciplines.
Binnen mijn werk zet ik dit graag in door een stukje mee op weg te kunnen gaan met mensen wanneer zij uit hun kracht zijn door gezondheidsproblemen.
 
Mijn affiniteit met wondzorg heb ik binnen de wijk ruimer invulling kunnen geven. Vanuit mijn behoefte aan verdieping en uitdaging binnen de wondzorg heb ik de opleiding tot wondverpleegkundige aan Erasmus MC Zorgacademie gevolgd en sinds januari 2017 werk ik met veel enthousiasme en plezier bij het ECW.
 
Als wondverpleegkundige wil ik graag een brug slaan tussen de cliënt met zijn wondzorgvraag en kwaliteit van zorg vanuit een holistische benadering en zoek hierin graag de multidisciplinaire samenwerking op. Het is fijn om te ervaren wanneer dit leidt tot kwalitatief goede (wond)zorg voor de cliënt wat zich uit in wondcure/-care en een tevreden cliënt.
 
Ik verbind - Jij verbindt - Wij zijn verbonden!
Ik heb interesse
Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Invalid Input

Deel deze pagina: Linkedin E-mail